Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

GoldSilverMakler biedt u de mogelijkheid om uw edelmetalen op te slaan in beveiligde kluizen over de hele wereld. Wij hebben verschillende kluizen in gespecialiseerde en gerenommeerde bedrijven.

Met de toename van het aantal inbraken in de afgelopen jaren is het bewaken een gemoedsoptie, u hoeft uw goud of zilver niet thuis op te slaan, u hoeft de bewegingen niet te beheren en wij verzekeren uw eigendommen volledig.

We hebben inderdaad, een partnerschap ondertekend met een van de wereldleiders in de opslag van kostbare goederen en een overeenkomst met de grootste verzekeraar Prosegur om de volledige waarde van uw goederen te garanderen.

De kosten voor de beveiliging zijn zeer concurrerend vergeleken met een kluisje bij een traditionele bank, en u kunt uw tegoeden op elk gewenst moment opnemen of laten controleren. Opslagkosten worden in rekening gebracht wanneer uw metalen uit de kluizen worden gehaald.

Wanneer u goud koopt Op onze website of direct in de winkel, als u dat wenst, kunnen wij uw goederen op een veilige plaats opslaan, zodat u het magazijn niet zelf hoeft te beheren. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven dat u zich wilt abonneren op de veiligheidsdienst in het commentaargedeelte van het overzicht van uw bestelling of direct contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail.

Gevolgd door uw bewaker, u kunt uw opgeslagen goederen in een kluis op elk moment bekijken door contact met ons op te nemen. U heeft dan een detail van uw metalen in een kist.

01.


Uw munten, staven, worden bewaard op een plaats die een perfecte bewaring van uw goederen mogelijk maakt, weg van het licht of de vochtigheid, vaak de oorzaak van het verval van de munten.

02.


Wij geven u een certificaat met uw eigen nummer voor elke effectenrekening.

03.


Dankzij de bewaking kunt u kopen en verkopen zonder dat u hoeft te reizen.


ONZE OPSLAGPARTNER

Prosegur ontwikkelt een groot deel van haar activiteiten op het gebied van transport en verwerking van fondsen en kostbaarheden (inzameling, promotie, onderhoud van apparatuur). Het heeft ook een groot aandeel (afhankelijk van het land) op het gebied van menselijke veiligheid en toezicht op afstand (ontwikkeling, ontwerp en marketing van alarmen, beheer en interventies, etc.).


INTERNATIONALE OPSLAG IN HET LAND VAN UW KEUZE :

Stuur een kopie van uw paspoort of identiteitskaart en een bewijs van verblijf.

ITALIË
SINGAPORE
USA
CANADA
Venetië
Singapore Free Port
New York
Toronto


VEILIGE OPSLAG BUITEN HET BANKSYSTEEM

Opslag buiten het banksysteem zorgt ervoor dat het niet wordt blootgesteld aan de risico's van het in gebreke blijven van een tegenpartij (faillissement), inbeslagname van bankdeposito's (bail-in), inbeslagname door de overheid en snelle toegang tot zijn goud/zilver in het geval van een tijdelijke sluiting van een bank. Uw edelmetalen worden opgeslagen in professionele opslagplaatsen; ze verlaten nooit de professionele toeleveringsketen en behouden dus hun maximale wederverkoopwaarde. De verzekering van uw voorraad wordt door onze opslagpartner afgesloten bij een internationale verzekeringsmaatschappij tegen alle risico's (met uitzondering van verliezen als gevolg van een burgeroorlog of een kernexplosie en/of terrorisme).


EIGENDOM EN OPSLAG IN EIGEN NAAM

Het opslagcertificaat dat door het opslagbedrijf Prosegur op uw eigen naam wordt uitgegeven, garandeert het bestaan van uw goud. Volgens de wet mag een opslagbedrijf alleen een opslagcertificaat afgeven als de aangegeven hoeveelheden goud of zilver fysiek aanwezig zijn in de kluizen. Een opslagrekening wordt rechtstreeks voor de klant geopend en er wordt ook een contract getekend tussen onze klanten en het bedrijf dat de beveiligde opslag beheert. Dit betekent dat zelfs in het geval van een faillissement van ons bedrijf, uw activa beschermd zijn, aangezien ze nooit in de balans van ons bedrijf of onze partner worden opgenomen.DIRECT TOEGANG

Elk van onze klanten heeft persoonlijke toegang tot de kluis, waar ze 48 uur van tevoren op afspraak hun edelmetalen kunnen inspecteren of verwijderen. Het personeel en de lokalen van Prosegur zorgen voor een veilige, discrete, neutrale en comfortabele omgeving voor de inspectie of verwijdering van edelmetalen. Het is niet noodzakelijk dat een lid van ons bedrijf aanwezig is.


BEVEILIGING

Beveiliging regelgeving beschermd. Vanaf het begin zijn de kofferbakbeveiligingssystemen ontworpen met een op maat gemaakte mix van fysieke bewaking, geavanceerde technologie, 24/7 CCTV-camera's en alarm- en brandbeveiligingssystemen. Beveiliging in elke kluis is van het grootste belang.


HET BELANG VAN HET CERTIFICAAT VOOR DE OPSLAG VAN DE EIGEN NAAM EN DE JURIDISCHE WAARDE ERVAN TE BEGRIJPEN

Onze klanten bezitten hun goud- en zilverbaren direct op eigen naam (een opslagcertificaat wordt individueel uitgegeven door een onafhankelijk bedrijf en vermeldt de identiteit van elke belegger en het serienummer van de baren). De baren worden ook op hun naam opgeslagen (er wordt een opslagrekening op eigen naam geopend en tussen elke klant en onze opslagpartner wordt een opslagcontract ondertekend). Er vindt dus geen bemiddeling plaats tussen onze klanten en hun edelmetalen.

Het certificaat met eigen naam is een eigendomsakte van een Duits bedrijf. Dit document bewijst dat u de wettelijke eigenaar bent van de edelmetalen.

Onze partner voor beveiligde opslag is een bedrijf dat onderworpen is aan de Duitse regelgeving voor beveiligde opslag en opslag. Het is het bedrijf Prosegur, onafhankelijk van GoldSilverMakler.com, dat uw opslagcertificaat uitreikt. Ons bedrijf geeft niet direct certificaten uit. Volgens de huidige wetgeving kan een opslagbedrijf alleen een opslagcertificaat afgeven als de aangegeven hoeveelheden goud of zilver fysiek aanwezig zijn in de kluizen.

Als u uw edelmetalen in een bepaald land opslaat, is het een bedrijf in het land waar u uw edelmetalen opslaat dat uw eigendomsakte moet afgeven om de absolute garantie te hebben dat deze door de wet van het land wordt erkend.

Als u goud bezit via een bank of andere dienstverlener en u heeft geen duidelijke titel met vermelding van uw naam en het serienummer van uw edelmetaal, is het belangrijk om uzelf de volgende vraag te stellen: Als een duidelijk document niet bewijst dat ik de directe eigenaar ben van mijn goud, op welke balans van welk bedrijf staat het dan wel? Wie is er feitelijk en legaal in het bezit van het goud?
Beoordeeld 9.5 Op 10 basis van 190 adviezen.