Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)


Goldsilvermakler.com doet er alles aan om u een optimale en veilige service te garanderen.


Bij Goldsilvermakler.com bent u de directe eigenaar van het goud en zilver dat u koopt. Van aankoop tot verkoop heeft u fysiek goud en zilver in uw bezit. Uw goud en/of zilver bezit staat op uw naam, u ontvangt een op uw eigen naam gepubliceerd opslagbewijs met vermelding van het aantal edelmetalen goud en zilver dat u in uw bezit heeft.

Er is geen derde partij tussen u en uw investering.

U bent niet blootgesteld aan enig wanbetalingsrisico door Goldsilvermakler.com of haar partners.

Goldsilvermakler.com is niet de eigenaar van het goud of zilver dat u bezit in de beveiligde opslagfaciliteiten die door onze opslagpartner worden beheerd.

Het feit dat u toegang heeft tot uw investering in Venetië en Singapore zonder de aanwezigheid van een Goldsilvermakler.com lid zorgt ervoor dat u de enige eigenaar bent van uw goud en zilver aandelen.


Goldsilvermakler.com garandeert de kwaliteit van alle gouden en zilveren edelmetalen en munten. De door Goldsilvermakler.com geleverde edelstenen bestaan uit minimaal 99,5% puur goud en zijn nooit uit professionele opslagruimtes gehaald.

Goud en zilver edelmetaal worden geleverd door de meest gerenommeerde fabrikanten en raffinaderijen.


Uw goud wordt opgeslagen in kluizen in een beveiligd magazijn in Venetië, New York, Toronto en Singapore, dat beheerd wordt door een bedrijf dat gespecialiseerd is in de beveiligde opslag van edelmetalen.

Uw goud is uiteraard verzekerd en de toegang tot uw bedrijf is strikt voorbehouden aan u. Niemand in het team van Goldsilvermakler.com heeft toegang tot uw goudvoorraad. U houdt het goud en zilver in uw eigen naam (unieke serienummers).

U kunt uw voorraadoverzicht op elk gewenst moment bekijken door in te loggen op uw klantaccount.


Goldsilvermakler.com verzekert uw voorraad niet. Al onze klanten zijn verzekerd via het verzekeringscontract dat onze opslagpartner heeft afgesloten.


Goldsilvermakler.com maakt zich zorgen over de veiligheid van haar klanten en heeft aanvullende maatregelen genomen om dit te waarborgen. Transacties worden beveiligd en beschermd door een beveiligingssysteem.

De toegang tot uw Goldsilvermakler.com beleggersrekening is beveiligd met cryptografische technieken. Goldsilvermakler.com biedt altijd het hoogste beveiligingsniveau rond uw persoonlijke gegevens.

Goldsilvermakler.com beheert de gegevens van elke rekeninghouder in overeenstemming met de geldende wetten, privacywetgeving en/of vergelijkbare regelgeving.

Goldsilvermakler.com handhaaft strikte vertrouwelijkheid met betrekking tot alle relaties met rekeninghouders.

Wij staan alleen toe dat er geld wordt overgemaakt naar de bankrekening waarmee u een beleggersrekening kunt openen bij Goldsilvermakler.com (d.w.z. uw bankrekening). Overschrijvingen van uw Goldsilvermakler.com klantenrekening naar uw bankrekening zijn snel en veilig.
Beoordeeld 9.5 Op 10 basis van 190 adviezen.