Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

1 oz fijn Goud. Voor het eerst gepubliceerd in 1986, de Nugget 1 oz Goud Australische (ook wel kangoeroe genoemd) is momenteel de enige rechtspersoon die elk jaar van ontwerp verandert en zijn jaarlijkse tekening heeft. Elk jaar krijgt elk stuk een nieuw ontwerp. Elk jaar worden er nieuwe ontwerpen geïntroduceerd voor de proofing, waarvan het volgende jaar de beleggingsmunten worden geslagen. Het ontwerp van de Nugget Goud werd in 1989 veranderd om plaats te maken voor het beroemdste dier van Australië, de kangoeroe. Om deze reden wordt de gouden munt gebruikt als Nugget Australische en "kangoeroe." Thet origineel is "the Australian Nugget". Elk onderdeel wordt geleverd in een beschermende capsule.

Zuiverheid /titel: 999.90 ‰
Gewicht: 31.104 g
Diameter: 33 mm
Werkplaats: The Perth Mint Australia
Nominale waarde: 100 dollars (AUD)

U wilt dit product verkopen? Contacteer ons

Voorzijde :

Op de voorzijde van deze munt staat een buste van koningin Elizabeth II, waarvan het ontwerp in 1990 werd gewijzigd om een portret van de rijpe koningin te tonen. Bovenaan staat zijn naam "ELIZABETH II", gevolgd door "AUSTRALIA" en de nominale waarde 100 DOLLARS.

Keerzijde :

Titel doen: AUSTRALIAN KANGURU, 1/2oz 9999 GOLD
Beschrijving: vinden we twee kangoeroes in profiel, die in een Australisch woestijnlandschap met een ronde en een volle maan in de lucht springen.

Nugget 1 oz Goud

U koopt: 1 147.00 €

U verkoopt: 1 360.50 €

Categorieën: Goud investeringsmunten

Levertijd: 4/8 Dagen