Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

1 oz fijn Goud. De gouden ounce munt Britannia is een Britse gouden munt geslagen sinds 1987. Deze moderne ounce is geïdentificeerd door Britannia aan de keerzijde. Hoewel het een nominale waarde heeft, is het Britannia-goud niet in omloop of een herdenkingsmunt. Oorspronkelijk was de Britannia is een gouden munt met een grotere kans om te worden uitgegeven voor beleggingsdoeleinden.

Zuiverheid /titel: 999.90 ‰
Gewicht: 31.104 g
Diameter: 32 mm
Werkplaats: Royal Mint
Nominale waarde: 100 pounds

U wilt dit product verkopen? Contacteer ons

Voorzijde :

De Voorzijde van de gouden munt Britannia 1 oz bevat het opschrift ELIZABETH II DEI GRATIA REGINA F D (FIDEI DEFENSOR) en de nominale waarde. Natuurlijk is er het portret getekend door Raphael Maklouf, dat de afbeelding is van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, de heerser van het Gemenebest.

Keerzijde :

We kunnen gebruik maken van de vertegenwoordiging van Britannia, de vrouwelijke verpersoonlijking van de Britse natie, vandaar de naam van dit moderne ounce Britannia wordt meestal vergezeld door een leeuw die een Griekse helm draagt, gewapend met een drietand en geflankeerd door een schild. Het landschap op de achtergrond op de keerzijde van de gouden munt Britannia 1 oz is vaak een strand. De eerste verschijning van Britannia op een munt uit 1672. Het toont: de hoeveelheid goud, de naam, Britannia, en de vintage.

Britannia 1 oz Goud

U koopt: 1 146.00 €

U verkoopt: 1 371.00 €

Categorieën: Goud investeringsmunten

Levertijd: 4/8 Dagen