Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

1 oz fijn Goud. De moderne gouden munt American buffalo 1 oz is de eerste gouden munt van 999,90 ‰ die sinds 2006 door de Amerikaanse Munt is geslagen en is daarmee de meest recente Amerikaanse beleggingsmunt tot nu toe. Sinds 2008 is het toneelstuk American buffalo 1 oz samen met andere munten van deze serie met een eenheidswaarde tot 1/10 ounce. Er is ook een editie voor de verzameling van de Buffalo munt in de kwaliteit "Beautiful proof" met de markering W (Westpoint) voor onderscheiding en is beperkt tot een oplage van 300.000 exemplaren. De gouden munt American buffalo 1 oz wordt vaak gelijkgesteld met de andere moderne Amerikaanse gouden munt: American Eagle.

Zuiverheid /titel: 999.90 ‰
Gewicht: 31.104 g
Diameter: 32 mm
Werkplaats: Us Mint
Nominale waarde: 50 Dollars

U wilt dit product verkopen? Contacteer ons

Voorzijde :

De Voorzijde American buffalo 1 oz onthult het beeld van een Indiaan, de inscriptie "Liberty", de datum van uitgifte van het moderne onsje goud en een kleine F. Dit verwijst naar de illustrator van het stuk, James Earle Fraser. Er wordt gezegd dat de gelaatstrekken van de Amerikaanse indiaan afkomstig zijn van de stamhoofden Iron Tail en Two Moon en van een onbekende Amerikaanse indiaan.

Keerzijde :

De keerzijde van de gouden munt American buffalo 1 oz onthult zijn kandidaat, de Noord-Amerikaanse bizon, evenals de "United States of America", "Freedom" en "In God we Trust".

American buffalo 1 oz Goud

U koopt: 1 146.00 €

U verkoopt: 1 367.00 €

Categorieën: Goud investeringsmunten

Levertijd: 4/8 Dagen