Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

5 ounces fijn goud.
Het Wereldkampioenschap voetbal of FIFA™ World Cup is een internationale voetbalcompetitie die om de vier jaar plaatsvindt. Het werd in 1928 in Frankrijk opgericht en staat open voor alle door de FIFA erkende verenigingen.
Het wereldkampioenschap FIFA™ werd opgericht na het succes van de Olympische Spelen. Omdat voetbal een van de meest beoefende sporten ter wereld is, vond de toenmalige president Jules Rimet het interessant om een wereldkampioenschap te organiseren dat uitsluitend aan voetbal is gewijd.
Tijdens het WK voetbal 2014 in Brazilië keken niet minder dan 3,2 miljard kijkers naar de wedstrijd over de hele wereld en meer dan een miljard kijkers in de finale alleen al.
In 2018 zal Rusland het volgende wereldkampioenschap voetbal op de FIFA™ organiseren.

Zuiverheid /titel: 999.00 ‰
Gewicht: 155.57 g
Diameter: 50 mm
Werkplaats: Parijse Mint
Begin van het typen: 2018
Geslagen hoeveelheid: 99
Nominale waarde: 500 Euro

U wilt dit product verkopen? Contacteer ons

Voorzijde :

Het gezicht staat voor de trofee en de naam van de competitie, ingevoegd in verschillende symbolen die zowel aan de voetbal- als aan de Russische cultuur herinneren. Het uiterlijk van het gezicht is hetzelfde voor de verschillende sneden.

Keerzijde :

Aan de keerzijde is er een speler in het midden van een schot. De achtergrond bestaat uit een ballon die door een Russisch landschap vliegt, gesymboliseerd door de gloeilampen van de kathedralen. Bovenaan staat: FIFA WORLD CUP

500 Euro Goud FIFA 2018: Wereldkampioenschap voetbal in Rusland

U koopt: 10 770.00 €

U verkoopt: 11 220.50 €

Categorieën: Parijse Mint

Favoriet

Levertijd: 4/8 Dagen