Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

Onze leveringsservice in samenwerking met Prosegur stelt onze klanten in staat om hun producten in optimale veiligheid en discretie in ontvangst te nemen door rechtstreeks naar een van de filialen van de Prosegur Groep in heel Europa te gaan.VERZENDTIJDEN

Vijf tot twee weken. In geval van nood kan de levering sneller verlopen. Bel ons op +33 7 56 98 42 12 om de real-time status van de voorraden en de tijd voor verzending te weten te komen.

VERZOEK OM VEILIGE UITGANG

De verzendkosten bedragen 1% inclusief BTW van de synthetische waarde van de producten op de eerste dag van de maand waarin de leveringsaanvraag wordt gecommuniceerd. Daarnaast zijn er kosten om uit de kluis te komen tot 5 € per 5.000 € of een deel daarvan.
Land
Vanaf 500€
Vanaf 1000€
Vanaf 3000€
Vanaf 10000€
15€
20€
30€
Verzendkosten AANBODEN
25€
35€
50€
Verzendkosten AANBODEN


Hoe werkt het in geval van afwezigheid?

Bestellingen die door Swiss Post worden bezorgd, worden op het postkantoor gedeponeerd. Bestellingen die door DHL worden geleverd, worden geleverd op de dichtstbijzijnde DHL-locatie bij u in de buurt. DHL locaties zijn lokale winkels (tabakswinkels, bloemisten...) geselecteerd op basis van hun verlengde openingstijden.


Verzekering van het vervoer

Alle zendingen worden gedekt door een speciale ad valorem transportverzekering die wordt afgesloten door een toonaangevende verzekeraar. U bent dus absoluut veilig, want in geval van verlies stuur ik u dezelfde producten terug of betaal ik ze terug.


VOORDEEL NR. 1

Bestellingen worden discreet verzonden in neutrale en ultraresistente verpakkingen.

VOORDEEL NR. 2

De leverancier die zich aanbiedt, weet niets over de inhoud van de pakketten die hij aan u zal leveren.Drager

Bestellingen van meer dan 500€ worden door DHL geleverd. Voor leveringen naar afgelegen gebieden kunnen we ervoor kiezen om de bestelling per post te versturen voor dezelfde prijs. Bestellingen onder 500€ worden door het postkantoor geleverd.


Speciaal geval van de boomstamuitgang

Voor bestellingen die oorspronkelijk in een doos zijn geplaatst en later een leveringsverzoek indienen, zijn verzendkosten van 1% van de synthetische waarde van de betrokken producten op de eerste dag van de lopende maand van toepassing. Hieraan moeten logistieke en verwerkingskosten van €25 per €5.000 worden toegevoegd.
Alle bestellingen zijn 100% verzekerd tot aan de levering. Uiteraard zijn wij verplicht om aan u te leveren, ongeacht of er schade optreedt of niet. De volgende betaalde garanties, hoewel volledig nutteloos, zijn voor u gemaakt.

1. TOT 20.000€.


U wordt beschermd door een faillissementsverzekering TrustedShops

2. Tussen 20.000€ en 50.000€.


U wordt beschermd door een faillissementsverzekering TrustedShops door de bestelling te segmenteren in onderaannemingscontracten tot 20.000 €.

3. MEER DAN 50.000€.


Ze worden beschermd door de optie betaling na levering

Beoordeeld 9.5 Op 10 basis van 190 adviezen.