Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)

De specialist voor het houden van edelmetalen

Veilige opslag van goud en zilver buiten het banksysteem

Goud en zilver kopen bij GoldSilverMakler.
GoldSilverMakler Uw partner voor het houden van goud en fysiek zilver zonder bemiddeling, onze consultants staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw investering in goud en zilver.

EEN ACCOUNT AANMAKEN

sample1

1- EEN ACCOUNT AANMAKEN

Vul het registratieformulier in en accepteer de algemene gebruiksvoorwaarden.

sample4

2- DE REKENING VALIDEREN

Stuur een kopie van uw paspoort of identiteitskaart en een bewijs van verblijf.

sample1

3- PLAATS EEN BESTELLING

Selecteer de gewenste producten en diensten en bevestig de bestelling.

sample4

4- DE BETALING VERRICHTEN

Maak het bedrag dat nodig is om uw bestelling te betalen per bankoverschrijving over.


ONZE FILOSOFIE

Onze filosofie is om te profiteren van wat het internet te bieden heeft op het gebied van technologie en communicatie, met inachtneming van een "back to basic" investeringsstrategie. Dit betekent een terugkeer naar de vaste activa, geen virtueel eigendom, geen bemiddeling tussen onze klanten en hun edele metalen. Ons platform is niet rechtstreeks gekoppeld aan de fysieke goudstukken, elke beweging en elke operatie vereist een menselijke tussenkomst, waardoor de risico's die inherent zijn aan het "alles wat ermee verbonden is" worden geëlimineerd.
Speciaal bezit van edele metalen. Een grote selectie van ingots van LBMA-gecertificeerde raffinaderijen of plantaardige componenten die nooit buiten de professionele markt in omloop zijn gebracht.

Ondertekening van een opslagcontract dat de klant en het onafhankelijke beveiligingsbedrijf direct bindt. Ons bedrijf is niet betrokken bij de goudopslagketen.

Persoonlijke toegang tot beveiligde kluizen zonder de aanwezigheid van een lid van ons bedrijf. Afspraken tijdens de werkuren, 48 uur van tevoren.

Open een opslagrekening op eigen naam. Ons bedrijf voert geen opslag uit voor de klant, geen bemiddeling op opslagniveau. Geen risico op het faillissement van ons bedrijf.

Het uitgeven van opslagcertificaten namens de klant door het onafhankelijke beveiligingsbedrijf. Ons bedrijf geeft geen opslagcertificaten af. Er is dus geen sprake van belangenverstrengeling.

Afhalen van de bestellingen persoonlijk en door levering aan huis via beveiligd transport waar ook ter wereld.

Beoordeeld 9.5 Op 10 basis van 190 adviezen.