Sluit je aan bij de duizenden mensen die ons vertrouwen! Inloggen / Aanmelden Winkelwagen (0 Artikel)


Het bedrijf FDR CAPITAL LTD (Goldsilvermakler.com) is in april 2013 opgericht door de Franse ondernemer Fabrice Drouin Ristori. Hij studeerde in 2004 af aan de Kedge Business School in Frankrijk en verhuisde in 2007 naar Malta om twee bedrijven te ontwikkelen die gespecialiseerd zijn in internetmarketing, aangepast aan de online gaming sector.

Na de verkoop van zijn twee bedrijven richtte hij zijn eigen particuliere investeringsmaatschappij FDR Capital Ltd (een Maltese onderneming met een kapitaal van € 1.045.100) op en begon te investeren in goud en fysiek zilver. Hij maakte analyse van de goud- en zilvermarkten zijn specialiteit en begon zijn analyses te publiceren.

In april 2013 besloot hij Goldsilvermakler.com op te richten om beleggers in staat te stellen edele metalen op eigen naam te houden en te houden zonder bemiddeling. Er waren toen al goudopslagbedrijven, maar geen enkele bood directe en persoonlijke opslag aan zonder tussenpersoon, waarvan de meeste namens hun klanten werden opgeslagen. Met Goldsilvermakler.com klanten hebben een directe juridische relatie met het opslagbedrijf, die het risico van tegenpartij wanbetaling in verband met opslag elimineert.

Egon von Greyerz, een gerenommeerdE Zwitserse fondsbeheerder en oprichter van Matterhorn Asset Management, treedt toe tot de Raad van Bestuur en wordt aandeelhouder van Goldsilvermakler.com in 2013.

Goldsilvermakler.com groeide vervolgens snel op de Europese markten met een groei van +250% in 5 jaar voordat ze in 2015 een kantoor in New York openden.

In 2016 heeft Goldsilvermakler.com zijn positie op de Franstalige markten versterkt.

Goldsilvermakler.com is een van de weinige bedrijven die directe opslag van goud en fysiek zilver biedt.

« "Directe Opslag" betekent dat onze klanten een opslagrekening op eigen naam openen en dat Goldsilvermakler.com niet voor hun klanten opslaat. Er zijn dus geen makelaarsrisico's voor onze klanten op het gebied van opslag. Tussen onze klanten en onze partner, het voogdijbedrijf Prosegur, wordt een contract afgesloten. Dit is een bewijs dat onze klanten in hun naam opslaan en dat hun identiteit bekend is bij het opslagbedrijf. » Fabrice Drouin Ristori

Vandaag de dag hebben klanten van Goldsilvermakler.com de keuze om hun edelmetalen op te slaan in Singapore, Venetië (Italië), New York (VS) of Toronto (Canada).

Goldsilvermakler.com heeft klanten over de hele wereld en biedt ondersteuning in het Engels, Duits en Frans.


Sinds de oprichting van Goldsilvermakler.com is het onze filosofie om gebruik te maken van wat het internet vandaag de dag biedt op het gebied van technologie en communicatie, met inachtneming van een "back to basics" investeringsstrategie. Dit betekent: terug naar de basis, geen virtueel eigendom, geen bemiddeling tussen onze klanten en hun goudstukken en geen risico voor de technologische tekortkomingen van het "all virtual" en "all connected".

Ons platform is dus niet direct verbonden met de fysieke goudvoorraden, maar voor elke beweging en operatie is een menselijke tussenkomst nodig, waardoor de risico's die verbonden zijn aan het "all connected" worden geëlimineerd.

Daarom hebben we een online platform ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze klanten 100% eigenaar zijn van fysieke staven en munten, een eigendomsakte ontvangen die op eigen naam wordt gepubliceerd, rechtstreeks namens hen opslaan, een contract afsluiten met onze opslagpartner en rechtstreeks en persoonlijk toegang hebben tot beveiligde kluizen om hun metalen te controleren.

Deze strategie kan worden gezien als "ouderwets", maar heeft het voordeel dat de risico's van makelaardij worden geëlimineerd, en we wilden onze klanten laten profiteren van een oplossing die in lijn is met de virtuele/netwerkgerichte hele trend.

Goldsilvermakler.com werd vanaf het begin gefinancierd door het managementteam tot een bedrag van 1.041.500 €, dat ook rechtstreeks verantwoordelijk is voor het dagelijkse operationele beheer.

De vertrouwelijkheid en privacy van onze klanten staat ook centraal in onze filosofie.

Fabrice Drouin Ristori Oprichter/CEO GoldSilverMakler.com


Fabrice Drouin Ristori


Fabrice Drouin Ristori, een 40-jarige Franse investeerder en ondernemer, is de oprichter en CEO van Goldsilvermakler.com.

Fabrice Drouin Ristori studeerde af aan de Kedge Business School (2004) en ontving de trofee van de Euro-Mediterrane Student Enterprise in 2003.

Met het oog op de openstelling van de online gaming sector in Europa, op de leeftijd van 27 (2006) richtte hij twee bedrijven in Malta op op het gebied van internet marketing voor online games. Sinds 2008, na de verkoop van zijn bedrijven, heeft hij de website Goldsilvermakler.com: een investeringsplatform waarmee particulieren goud en fysiek zilver kunnen vasthouden, in 2011, na de verkoop van zijn bedrijven in eigen naam en zonder bemiddeling met veilige opslag buiten het banksysteem.

Hij werd benoemd door een van de toonaangevende Zwitserse fysieke goudfondsbeheerders, Egon von Greyerz, die in november 2014 lid werd van de raad van bestuur van Goldsilvermakler.com. Egon von Greyerz brengt zijn expertise op het gebied van strategie en beleggen direct in.Egon von Greyerz


Egon von Greyerz is de oprichter van Matterhorn Asset Management AG en Goldswitzerland.com. Sinds november 2014 is hij aandeelhouder en lid van de Raad van Bestuur van Goldsilvermakler.com.

Egon von Greyerz voorspelde de huidige problemen van de wereldeconomie meer dan 10 jaar geleden. In 2002, toen de prijs per ons goud 300 dollar bedroeg, adviseerde MAM haar beleggers om 50% van hun activa te investeren in fysiek goud dat buiten het banksysteem was opgeslagen.

Egon von Greyerz begon zijn loopbaan in Genève als bankier en was vervolgens 17 jaar lang financieel directeur en vice-voorzitter van de Dixons Group (DSG International Plc), de grootste retailer van elektronische en elektrische apparatuur in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds de jaren negentig is Egon von Greyerz actief betrokken bij financiële investeringen, waaronder advies over fusies en overnames en de toewijzing van activa voor particuliere familiefondsen. Dit was voor hem aanleiding om Matterhorn Asset Management op te richten als het belangrijkste vermogensbeheerinstrument op basis van vermogensbeschermingsprincipes. De divisie Gold Switzerland werd opgericht om de aankoop en opslag van fysiek goud voor particuliere en institutionele beleggers te vergemakkelijken.

Egon von Greyerz verschijnt regelmatig in de media (CNBC, BBC, King World News) en neemt deel aan investeringsconferenties over de hele wereld. Hij publiceert ook over edele metalen, de wereldeconomie en het behoud van het erfgoed.


We proberen onze lezers "op te voeden" over het huidige monetaire en financiële systeem, het belang van diversificatie in tastbare activa en de rol die edele metalen kunnen spelen bij de bescherming van het erfgoed.

Het redactieteam van Goldsilvermakler.com bestaat uit specialisten op het gebied van edelmetaalmarkten, die elk een exclusieve analyse (geopolitiek, geostrategisch, technisch of economisch) leveren die een breed inzicht geeft in alle factoren die de ontwikkeling van deze markten bepalen.

Ons team, met vele jaren ervaring, streeft ernaar om beleggers zoveel mogelijk informatie te verschaffen, zodat ze onafhankelijke en objectieve beslissingen kunnen nemen over hun investeringen in de edelmetaalsector.

Daarnaast publiceren we regelmatig interviews met fondsbeheerders, specialisten of onafhankelijke analisten, zodat onze lezers en beleggers hun analyses van de edelmetaalmarkt kunnen afronden. Veel vertalingen van items worden ook uitgevoerd met dit in het achterhoofd.
Beoordeeld 9.5 Op 10 basis van 190 adviezen.